На 7.09.2022 г. (сряда) в гр. Токио, Япония, Богдан Богданов, изпълнителен

...
На 7.09.2022 г. (сряда) в гр. Токио, Япония, Богдан Богданов, изпълнителен
Коментари Харесай

България се представя на Годишния японски инвестиционен форум в Токио

На 7.09.2022 година (сряда) в гр. Токио, Япония, Богдан Богданов, изпълнителен шеф на Българската организация за вложения (БАИ), ще вземе присъединяване в 17-я годишен японски капиталов конгрес.

17-ият годишен японски капиталов конгрес е частно събитие на най-влиятелните пенсионни фондове, застрахователни компании, доверителни банки и инвестиционни консултанти в Япония.

По време на форума ще бъдат показани тематики свързани с стопански и регулаторни вероятности за България и Източна Европа, както и промишлености и браншове, избрани за дълготраен напредък. Специален акцент ще бъде подложен върху опциите за вложения в автомобилостроенето и машиностроенето и развиването на ИТ и услуги за аутсорсинг на бизнес процеси.

Участието на БАИ във форума има за цел да  представи изискванията и опциите за вложение, пускане и развиване на бизнес в Република България и е по отношение на осъществяването на план " Утвърждаване на България като сполучлива капиталова дестинация " по Оперативна стратегия " Иновации и конкурентоспособност " 2014-2020 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР